N

apjainkban az emberek többsége ismeri azt a tényt, hogy számos betegség és emésztési probléma, rendellenesség oka a bélcsatornában lerakódott salakanyag, amely csak béltisztítás révén távolítható el a szervezetből.

Béltisztítás

A szervezet öntisztító képességének hatékonysága a kor előrehaladtával fokozatosan csökken. Ennek elsődleges oka az elfogyasztott táplálék nem megfelelő minősége. Rengeteg méreganyagot és szintetikus adalékanyagot viszünk be a szervezetbe a táplálkozás során. Ezek az anyagok a bélcsatornában lerakódnak és ezáltal fizikailag akadályozzák a bélbolyhok normális működését. Ez az elsődleges ok, amely a béltisztítást szükségessé teszi.

A tápanyagok felszívódása a bélcsatornán keresztül történik, ám ez a folyamat csak akkor lesz hatékony, ha a bélflóra egyensúlya biztosított és a lerakódott salakanyagok sem akadályozzák a normális bélműködést.

Miért nem hatékonyak a különböző táplálékkiegészítő készítmények?

Gyakran esik szó arról, hogy szükség van különböző táplálékkiegészítők, vitaminok és ásványi anyagok szedésére, azonban sok esetben kedvező hatásuk nem tapasztalható.

Az oka ennek egyértelmű: a bevitt vitaminok és ásványi anyagok nem képesek felszívódni és hasznosulni.

A vitaminok és ásványi sók nagy része a bélcsatornán keresztül szívódik fel, de természetesen csak abban az esetben, ha ehhez megfelelőek a körülmények. Amennyiben a belek belső falát megkövesedett salakanyag borítja, a felszívódás korlátozott, ezért ebben az esetben a táplálékkiegészítő készítmények beszedése gyakorlatilag teljesen felesleges.

A felszívódás sokkal hatékonyabbá válik egy alapos béltisztítás után, hiszen a táplálékkiegészítőkben meglévő hatóanyagok teljes mértékben képesek hasznosulni.

Hány éven át tárolja szervezet a méreganyagokat?

Erre a kérdésre egyszerű a válasz: Egészen addig, amíg ki nem takarítjuk szervezetünkből.

A méreganyagok nagy része a táplálék részeként kerül be a szervezetbe. Gondoljunk csak a félkész ételekre, a gyorséttermek kínálatára, vagy egyes üdítőitalokra. Ezekben az élelmiszerekben sokfajta szintetikus adalékanyag található. A tartósítószerek, a színezékek és az állományjavítók mind olyan szintetikus anyagok, amelyek nagy mennyiségű fogyasztása által okozott terheléssel a szervezet nehezen képes megbirkózni.

A méreganyagok nagy része a vastagbélban rakódik le, mivel az emésztési folyamatok a vastagbélben fejeződnek be. A lerakódott méreganyagok egy része felszívódik és eljut más szervekbe. Nagy részük azonban se nem szívódik fel, se nem ürül ki a szervezetből. Az évek során így kialakuló lerakódás károsítja a bélcsatornát és összességében az egész szervezet egészségét rombolja.

Az egészség kizárólag hatékony és kíméletes béltisztítás segítségével állítható helyre. A béltisztítás többféle módon történhet és az a megoldás lesz optimális, amely hatékonyan távolítja el a lerakódott salakanyagot, ugyanakkor nem túlságosan drasztikus. Igy nem viseli meg a szervezetet.

A béltisztítás megfelelő módszere

A béltisztítás természetes módon növényi rostok által történik. A béltisztításra az a módszer lesz a legmegfelelőbb, amely a szervezet természetes működéséhez a legközelebb áll.

Béltisztítás

A béltisztítás valójában nem lenne szükséges abban az esetben, ha nem jutnának be természetidegen anyagok a szervezetbe, továbbá elegendő élelmi rostot fogyasztanánk, amely segít a bélcsatorna tisztán tartásában.

Ez azonban már csak nagyon kivételes esetekben valósul meg, ezért van szükség egy olyan készítményre, amely pótolja a hiányzó élelmi rostot, egyúttal a bélflóra helyreállításában is segít.

A Clean Inside béltisztító programot pontosan úgy fejlesztették ki, hogy a béltisztítás gyorsan, hatékonyan és kíméletesen történjék és legyen elérhető mindenki számára.

A NaturalSwiss termékcsalád használata biztosítja azokat az előnyöket, amelyeket a hagyományos módszerek nem. Például nem kell változtatni a megszokott életmódon, ugyanis a béltisztítás valóban kíméletesen történik.

A kúra elvégzése után az emésztés helyreáll, ez pedig az immunrendszer megerősödéséhez és az egészség helyreállításához vezet.

A szervezetben tapasztalható változások a béltisztítás után

Az pozitív reakciók a béltisztítás megkezdése után már napok múlva jelentkeznek.

Az első kedvező jel legtöbbször a javuló közérzet és új energiákkal való feltörltődés. Sok ember azonnal visszanyeri korábbi vitalitását, megszűnik a kóros fáradtság. Ebből látszik, hogy a bélrendszerben lévő salakanyagok mennyi energiát vonnak el más szervek működésétől.

Általános reakció az azonnali testsúlycsökkenés, mivel a salakanyagok tömege akár több kilogramm is lehet. Ennélfogva a szervezetből történő távozásukkal azonnali fogyás tapasztalható, és jó esetben kialakul a lapos has is.

A béltisztítás további eredménye az egészséges étvágy és a pihentető alvás is.

Mennyi időn át tartható fenn a béltisztítás segítségével elért állapot?

A béltisztítás segítségével elért állapot fenntarthatóságának időtartama elsősorban az életmódtól függ, de több további tényező függvénye is lehet.

Abban az esetben, ha a béltisztítás után is - ugyanúgy, mint a kúra alatt - szükséges mennyiségű tiszta folyadékot fogyasztunk, valamint a rostdús táplálkozásra töreksznünk, akkor a béltisztítás eredményeként elért állapot hosszútávon fenntartható. Vannak azonban olyanok, akik továbbra is gyorséttermekben étkeznek, félkész ételeket vásárolnak és esznek, sok cukrot és egyszerű szénhidrátot fogyasztanak. Az ő esetükben a béltisztítás révén elért egészséges állapot hosszútávon nem tartható fenn.

Van néhány olyan tényező, amelyekre érdemes odafigyelni ahhoz, hogy az elért eredményeket hosszú ideig élvezhessük. Ezek a következők:

  • Megfelelő mennyiségű (25–35 dkg) nyers zöldség fogyasztása naponta;
  • Fehér pékáru és egyéb, egyszerű szénhidrátok fogyasztásának mellőzése;
  • A cukor helyettesítése (például méz, stevia, xillit stb. használatával);
  • A rendszeres testmozgás;
  • A félkész ételek fogyasztásának minimálisra történő csökkentése;
  • Megfelelő mennyiségű ivóvíz fogyasztása (2 liter/nap);

A fenti változások bevezetésével az elért eredmény hosszantartó lesz.

Azokat a veszélyeket, melyeket a szervezetben lerakódott méreganyagok felhalmozódása okoz, komolyan kell venni.

Mint a megelőzés, mint a problémák leküzdése is komoly, és határozott lépést igényel.
Tudjon meg még többet róluk hivatalos weboldalunkon, vagy jusson hozzá most kedvezményesen saját béltisztító kúrájához egy rövid játék segítségével.

Ön miképp folytatja?

A keresőjátékot választom
(ajánlott)


vagy


A játék menete:

1. A játék menetéhez kérem figyelmesen olvassa el mint az 5 pontot:

2. A játék indításához kattintson az 6. pontban található indítás gombra (Figyelem! A játék új ablakban jelenik meg)

3. Majd, indítsa el a keresést, kattintson rá az alábbi ábrán látható találatra (mely a Google 1. vagy 2. oldalán található):

Google keresés

4. Az igazi keresés csak most kezdődik!

A szöveg első egyharmadában az egyik " béltisztítás " szó nagyobb és vastagabb a többinél...
Találja meg a kakukktojást, kattintson rá, s már meg is kapta a 10%-os kedvezményt biztosító kupont!

Kupónkód

5. A kuponkódot felhasználhatja a Kosárban, vagy segítséget kérhet ügyfélszolgálatos kolléganőnktől, aki készséggel elkészíti a rendelését Ön helyett. :)

Kosár

6. Indítás


"Sok sikert kívánunk!"

Hirdetés: